Alles over LaserontharingHoofdhaar met onvoldoende pigment kan zijn ook niet afdoend te behandelen. Indien de kiemcellen in de bulbus opgewarmd bestaan tot gering 60 tot 70 graden, zal dit haar algeheel betreffende de wortel loslaten over de voedingsbodem. Gemiddeld duurt het uitvallen met dit hoofdhaar 2 tot vier weken. Het lijkt daarom net alsof een hoofdhaar doorgroeit en er niks kan zijn gebeurd.

Voorafgaand aan ons eventuele treatment voeren wij ons intake gesprek met je. Aan dit gesprek bestaan wegens je geen onkosten aaneengehecht.

Vier weken wegens een treatment mag u dan ook niet tussen de zonnebank ofwel zonnen buiten factor 50, hiermee doek voorkomt u dan ook pigmentvlekken. Tijdens zwangerschap ofwel een antibioticakuur mag daar niet onthaard geraken.

Onze huidtherapeuten bestaan deskundige op dit gebied betreffende ongewenste haargroei. Ze weten exact hetgeen te doen teneinde u in zo’n kort mogelijke tijd over dit allerbeste resultaat te voorzien. Een super gladde, zachte en haarvrije huid.

De opties worden betreffende u doorgenomen in een intakegesprek. Hierna is er ons persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is afhankelijk over de huid, haargroei en wensen. Ook geraken er enige proefflitsen geplaatst, om sterkte en een geschikte instellingen te bepalen.

Nog belangrijker, het biedt nauwelijks permanente uitkomst teneinde wegens altijd van de ongewenste haargroei af te aankomen.

Het gemakkelijk het vrijkomt uit een lightsheer laser is via het pigment geabsorbeerd. Dit pigment bevindt zichzelf aan een hoofdhaar tussen in dit haarzakje. Een laser geeft zijn energie een fractie betreffende ons ogenblik vrij. Die fractie over ons seconde is echter lang in overvloed om dit haarzakje te vernietigen en kort voldoende teneinde het omliggende weefsel te ontzien. De kop over het handstuk helpt de huid te beschermen via de huid echt te koelen tijdens het vrijkomen van vitaliteit.

Een aankoop over ons IPL flitslamp kan zijn heel wat voordeliger, doch ons verzorging betreffende ons IPL flitslamp geeft nauwelijks permanent uitkomst. Ons verzorging betreffende IPL lijkt dikwijls in eerste instantie goedkoper, doch in een praktijk bestaan daar heel wat meer behandelingen benodigd dan dikwijls is aangegeven.

De flitslamp richt korte gedoseerde lichtflitsen op de huid. Dit pigment betreffende de hoofdharen absorbeert dit licht en zet dit teneinde in warmte. De hoofdharen geleiden die warmte naar een haarzakjes daar waar de verhitting een haarzakjes uitschakelt.

Een haartjes die door een sterke en nauwkeurig geplaatste lichtflits uit de laser behandeld bestaan, kunnen los in de eerste week na een 1e treatment.

Ingeval jouw dit door een schoonheidsspecialiste laat verrichten kan zijn het nog geen pretje. Tevens is het nogal duur. Jouw raakt zo drie tientjes voor een sessie kwijt. En als ga jouw wegens de volgende verzorging? Juist, op dit moment dat je rughaar alweer lang voldoende kan zijn. Dat je ondertussen nogmaals 3 weken betreffende (voelbare) beharing op jouw rug hebt rondgelopen kan zijn natuurlijk beslist irritant.

Daarnaast is besproken hoeveel behandelingen nodig bestaan, die resultaten hier u dan ook kan verwachten, wat een onkosten zullen bestaan en krijgt u info betreffende betrekking tot de wegens- en nazorg. Een kosten voor een intake gesprek bedragen €35. 

Er kan zijn tevens veel belangstelling naar ons gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heeft u dan ook last over ingegroeide hoofdharen en ontstekingen? Dan kan zijn definitief ontharen in veel gevallen oudste uitkomst.

De Lightsheer laser verstoort het groeipatroon betreffende de haren in de groeifase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken moeten er meerdere behandelingen benodigd zijn om alle haren in ons bepaald gebied te vernietigen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Alles over Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar